The Classic Coating Package

The Classic Coating Package

Bent u op zoek naar een betaalbare lakbescherming? Dan is "The Classic Coating Package” de ideale keuze. Dit pakket omvat de SAM base coat en de HPC top coat, die samen zorgen voor krachtige chemische bescherming van uw lak.

SAM is een unieke 'stand-alone coating' die als enkele laag kan worden aangebracht, waardoor effectieve chemische bescherming ontstaat. Zodra het is aangebracht, vormt SAM automatisch een beschermende laag door chemische absorptie. De zelforganisatie van de moleculen zorgt voor een optimale balans tussen fysieke bescherming en hydrofobe eigenschappen. SAM fungeert als de base coat en kan uitstekend gecombineerd worden met de HPC topcoat.

HPC biedt weerstand tegen chemische stoffen, zout, UV-straling en hardnekkige vlekken. Wat HPC echt onderscheidend maakt, is het antistatische en vuilafstotende vermogen, waardoor uw auto langer schoon blijft.

Belangrijk: De HPC-coating kan alleen worden aangebracht op een base coat zoals SAM, omdat dit een top coat is en geen base coat. De topcoat zorgt voor een prachtige driedimensionale glans en versterkt tevens de kleur van uw lak.

Met "The Classic Coating Package" geniet u tot wel 30.000 kilometer lang van optimale bescherming voor uw voertuig. Ontdek de betaalbare oplossing voor duurzame lakbescherming bij Beck Detailing.



Extra opties
Naast het leveren van diverse coating packages voor de lak bieden wij onze klanten extra opties aan die het detailen van de auto helemaal afmaken. Deze extra opties zijn:

- Velgreiniging en coating
- Raamreiniging en coating
Terug naar pakketten