Onze diensten

Bij Beck Detailing heb je een extra reden om voor ons te kiezen: wij zijn een gecertificeerd bedrijf voor de toepassing van Labocosmetica glascoatings. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en de expertise hebben om jouw auto te voorzien van de beste glascoatingbescherming.

Bovendien blijven wij voortdurend op de hoogte van nieuwe producten, technieken en apparatuur die bijdragen aan de verdere verbetering en optimalisatie van onze diensten. Wij streven ernaar altijd up-to-date te blijven, zodat we jou de meest geavanceerde en effectieve behandelingen kunnen bieden.

Als je overweegt om jouw auto door ons te laten behandelen, nodigen we je graag uit om geheel vrijblijvend een afspraak te maken. Samen kunnen we bekijken welke behandeling het beste bij jouw auto past of welke behandeling jouw auto nodig heeft. Wij zullen tevens een inschatting geven van de kosten van de behandeling, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Lees meer over onze diensten op onze website of neem direct contact met ons op. Wij staan klaar om je verder te helpen en jouw auto de zorg en bescherming te bieden die het verdient! Ontdek de meerwaarde van Labocosmetica glascoatings bij Beck Detailing.

Exterieur

Reiniging:
Uw auto wordt met uiterste zorg gewassen d.m.v. meerdere stappen en hoogwaardige producten. Ook zullen de deursponningen, velgen en banden worden gereinigd. Uiteraard wordt ook het interieur opgefrist. Tenslotte zal er een beschermlaag worden aangebracht. Dit kan een wetcoat of wax zijn.
Duurtijd: circa 2 uur
Prijs: kleine auto vanaf €75 euro
Prijzen zijn excl btw.

Polijsten:
Polijsten heeft voornamelijk als doel het herstellen van de glans en het corrigeren van lichte krassen. Hierin kennen we verschillende stappen:
- 1 staps polijsten. Dit is enkel glans verhoging en oxidatie verwijdering. Dit neemt circa 1 dag in beslag. (Prijs: Kleine auto vanaf €195.-)
- 2 staps polijsten 75/80% lakcorrectie. Dit neemt circa 2 dagen in beslag. (Prijs: kleine auto vanaf €345.-)
- 3 staps polijsten 80/90% lakcorrectie. Dit neemt circa 3 dagen in beslag. (Prijs. op aanvraag)
Prijzen zijn excl btw.

Glascoating:
Een glascoating vormt de ultieme lakbescherming door de contacthoek van het lakwerk te veranderen, waardoor handwassen gemakkelijker wordt en de kans op waskrassen en marring vermindert. Het resultaat is een kraakhelder en glasachtig oppervlak dat in de verste verte niet te vergelijken is met traditionele wax. Bovendien is een glascoating water- en vuilafstotend, maar vereist het wel regelmatig onderhoud.

Bij Beck Detailing vind je een uitgebreid assortiment producten waarmee je zelf de glascoating kunt onderhouden, mits je enige ervaring hebt. Daarnaast bieden wij ook een professionele onderhoudsservice aan, waarvan het tarief afhangt van de staat en grootte van de auto, evenals eventuele extra werkzaamheden.

Het is van groot belang om vogelpoep of andere uitwerpselen zo snel mogelijk te verwijderen om schade aan de lak te voorkomen. Wij bieden verschillende merken en soorten glascoatings aan en helpen je graag bij het vinden van de beste optie voor jouw behoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat of bekijk onze diverse glascoating pakketten.