The Elite Coating Package

The Elite Coating Package

Ervaar de hoogste standaard in coating met ons exclusieve pakket: "The Elite Coating Package”. Dit pakket combineert de krachtige werking van BLINDO en SAM en biedt de ultieme bescherming die elke bestuurder verlangt voor zijn voertuig.

BLINDO legt een ultradunne, transparante laag die de hydrofobe eigenschappen van het oppervlak verhoogt. Hierdoor is uw voertuig beter beschermd tegen zoutafzettingen (kalksteen) en de schadelijke effecten van bijtende stoffen zoals regen, zouten en wasmiddelen. BLINDO heeft ook uitstekende chemische stabiliteit, waardoor het lang meegaat en duurzame bescherming biedt. Bovendien zorgt het voor een glanzende, glasachtige afwerking die onweerstaanbaar is. BLINDO fungeert als de base coat die de basis legt voor de volgende lagen.

SAM is een geavanceerde 'stand-alone coating' die zowel als enkele laag als topcoat kan worden aangebracht, zoals in dit geval. Het biedt effectieve chemische bescherming voor uw voertuig. Zodra het is aangebracht, vormt SAM spontaan een beschermende laag door chemische absorptie. De zelforganisatie van moleculen zorgt voor een perfecte balans tussen fysieke bescherming en hydrofobe prestaties.

Met "The Elite Coating Package” geniet u maar liefst tot 90.000 kilometer lang van de ultieme bescherming en een verbluffende glans voor uw voertuig! Kies voor Beck Detailing en ontdek de premium coatingervaring die uw voertuig verdient.


Extra opties
Naast het leveren van diverse coating packages voor de lak bieden wij onze klanten extra opties aan die het detailen van de auto helemaal afmaken. Deze extra opties zijn:

- Velgreiniging en coating
- Raamreiniging en coating

Terug naar pakketten