The Matte Coating Package

The Matte Coating Package

Optimaliseer de bescherming van uw matte wrap, matte lak of matte PPF met "The Matte Coating Package". Dit pakket is samengesteld met de revolutionaire Q² Matte EVO-coating van Gyeon, speciaal ontworpen voor voertuigen die een beschermende en hydrofobe coating vereisen.

Een van de belangrijkste voordelen van Q² Matte EVO is de neutrale afwerking op matte of satijnen lak. De formule, op basis van siliciumdioxide (SiO2), biedt uitstekende UV- en chemische bescherming en heeft indrukwekkende zelfreinigende eigenschappen die perfect passen bij de veeleisende structuur van matte lak.

Q² Matte EVO is vanaf de basis ontworpen, exclusief voor matte en satijnen afwerkingen, waardoor het ongeëvenaarde duurzaamheid biedt in vergelijking met reguliere coatingproducten. Bovendien zijn de zelfreinigende eigenschappen en het pareleffect aanzienlijk verbeterd voor dit specifieke oppervlak.

Met "The Matte Coating Package" geniet u van langdurige bescherming en behoudt uw voertuig die prachtige matte uitstraling. Maak de keuze voor de ultieme coatingoplossing die perfect aansluit bij uw matte finish.Extra opties
Naast het leveren van diverse coating packages voor de lak bieden wij onze klanten extra opties aan die het detailen van de auto helemaal afmaken. Deze extra opties zijn:

- Velgreiniging en coating
- Raamreiniging en coating
Terug naar pakketten