The Matte Coating Package

The Matte Coating Package

Geef uw matte wrap, matte lak of matte PPF een optimale bescherming met "The Matte Coating Package". Dit pakket bevat de revolutionaire Q² Matte EVO-coating van Gyeon, speciaal ontwikkeld voor voertuigen die een beschermende en hydrofobe coating nodig hebben.

Een van de grootste voordelen van Q² Matte EVO is de neutrale afwerking op matte of satijnen lak. De formule, gebaseerd op siliciumdioxide (SiO2), biedt een uitstekende UV- en chemische bescherming en heeft geweldige zelfreinigende eigenschappen die perfect passen bij de veeleisende structuur van matte lak.

Q² Matte EVO is vanaf de basis ontworpen, uitsluitend voor matte en satijnen afwerkingen. Hierdoor biedt het een ongeëvenaarde duurzaamheid in vergelijking met reguliere coatingproducten. Bovendien zijn de zelfreinigende eigenschappen en het pareleffect aanzienlijk verbeterd voor dit specifieke oppervlak.

Met "The Matte Coating Package" geniet u van langdurige bescherming en een prachtige matte uitstraling voor uw voertuig. Kies voor de ultieme coatingoplossing die perfect aansluit bij uw matte finish.

Extra opties
Naast het leveren van diverse coating packages voor de lak bieden wij onze klanten extra opties aan die het detailen van de auto helemaal afmaken. Deze extra opties zijn:

- Velgreiniging en coating
- Raamreiniging en coating
Terug naar pakketten