The Prestige Coating Package

The Prestige Coating Package

Ervaar de perfecte combinatie van glans en bescherming met ons exclusieve pakket: "The Prestige Coating Package". Dit veelgevraagde pakket omvat de krachtige combinatie van STC+HPC, wat resulteert in ultieme lakbescherming.

STC staat voor Silicium, Titanium, Ceramic. Door de toepassing van silicium op uw voertuiglak ontstaat een perfecte hechting en een effectief beschermend 'schild'. Titanium, als baanbrekende coating, is bestand tegen chemicaliën en heeft zelfreinigende eigenschappen. Ceramic biedt een reflecterende, glasachtige glans die langdurig meegaat, zelfs na vele kilometers. Door deze drie producten te combineren, creëren we een unieke glaslaag met optimale hardheid en flexibiliteit.

In dit pakket fungeert STC als de base coat, essentieel voor het aanbrengen van de HPC top coat.

HPC biedt weerstand tegen chemische stoffen, zout- en uv-straling, en hardnekkige vlekken. Het onderscheidende kenmerk van HPC is het antistatische en vuilafstotende vermogen, waardoor uw auto langer schoon blijft.

Belangrijk: HPC-coating kan alleen worden aangebracht op een base coat zoals STC, vanwege de hechting en het feit dat HPC een top coat is en geen base coat. De top coat zorgt voor een prachtige driedimensionale glans en versterkt de kleur van uw lak.

Met "The Prestige Coating Package” geniet u tot wel 60.000 kilometer lang van ongeëvenaarde bescherming en schitterende glans voor uw voertuig!

Ontdek ook onze extra opties om het detailing van uw auto compleet te maken

 


Extra opties
Naast het leveren van diverse coating packages voor de lak bieden wij onze klanten extra opties aan die het detailen van de auto helemaal afmaken. Deze extra opties zijn:

- Velgreiniging en coating
- Raamreiniging en coating

Terug naar pakketten