Onze diensten

Bij Beck Detailing hebben we nog een geweldige reden om voor ons te kiezen: we zijn een gecertificeerd bedrijf voor de toepassing van Labocosmetica glascoatings. Dit betekent dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en de expertise hebben om jouw auto te voorzien van de beste glascoatingbescherming.

Bovendien blijven we voortdurend op de hoogte van nieuwe producten, technieken en apparatuur die bijdragen aan de verdere verbetering en optimalisatie van onze diensten. We streven ernaar om altijd up-to-date te blijven, zodat we jou de meest geavanceerde en effectieve behandelingen kunnen bieden.

Als je geïnteresseerd bent om jouw auto door ons te laten behandelen, nodigen we je graag uit om geheel vrijblijvend een afspraak te maken. Samen kunnen we bekijken welke behandeling het beste bij jouw auto past of welke behandeling jouw auto nodig heeft. We zullen ook een inschatting geven van de kosten van de behandeling, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Lees meer over onze diensten op onze website of neem direct contact met ons op. We staan klaar om je verder te helpen en jouw auto de zorg en bescherming te bieden die het verdient!

Exterieur

Reiniging:
Uw auto wordt met uiterste zorg gewassen d.m.v. meerdere stappen en hoogwaardige producten. Ook zullen de deursponningen, velgen en banden worden gereinigd. Uiteraard wordt ook het interieur opgefrist. Tenslotte zal er een beschermlaag worden aangebracht. Dit kan een wetcoat of wax zijn.
Duurtijd: circa 2 uur
Prijs: kleine auto vanaf €75 euro
Prijzen zijn excl btw.

Polijsten:
Polijsten heeft voornamelijk als doel het herstellen van de glans en het corrigeren van lichte krassen. Hierin kennen we verschillende stappen:
- 1 staps polijsten. Dit is enkel glans verhoging en oxidatie verwijdering. Dit neemt circa 1 dag in beslag. (Prijs: Kleine auto vanaf €195.-)
- 2 staps polijsten 75/80% lakcorrectie. Dit neemt circa 2 dagen in beslag. (Prijs: kleine auto vanaf €345.-)
- 3 staps polijsten 80/90% lakcorrectie. Dit neemt circa 3 dagen in beslag. (Prijs. op aanvraag)
Prijzen zijn excl btw.

Glascoating:
Een glascoating is de ultieme lakbescherming die de contacthoek van het lakwerk verandert, waardoor handwassen gemakkelijker wordt en de kans op waskrassen en marring vermindert. Het zorgt voor een kraakhelder en glasachtig resultaat, dat totaal niet te vergelijken is met traditionele wax. Bovendien is een glascoating water- en vuilafstotend, maar vereist het wel regelmatig onderhoud.

Bij ons vindt u een assortiment aan producten waarmee u zelf de glascoating kunt onderhouden, indien u enige ervaring heeft. Daarnaast bieden wij ook een onderhoudsservice aan, waarvan het tarief afhangt van de staat en grootte van de auto, evenals eventuele extra werkzaamheden.

Het is belangrijk om vogelpoep of andere uitwerpselen zo snel mogelijk te verwijderen om schade aan de lak te voorkomen. Wij bieden verschillende merken en soorten glascoatings aan en helpen u graag bij het vinden van de beste optie voor uw behoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat of neem een kijkje bij onze verschillende glascoating pakketten.